Beste tennisvrienden,

Jullie kennen mij al als trainer en contactpersoon binnen de tennisschool en nu dus ook als de eigenaar van Tennis XXL.

Vanaf deze plek wil ik Marc bedanken als 'founder' van deze tennisschool en de basis die hij sinds 2002 heeft neergezet!

Eind maart liep de tenniscursus ten einde, waarin met een jaarabonnement werd gewerkt met maandbetalingen. Vanaf 1 april ben ik al met een nieuwe cursus gestart voor Elst, Lobith en Doesburg.

Helaas heeft door een aantal aanpassingen de communicatie daaromheen wat vertraging opgelopen. Om hierin duidelijkheid te verschaffen, hebben we tennisles.nl aangepast naar de nieuwe situatie.

De spelregels en lesdata vind je bv. hier

Inschrijven voor les kan via deze pagina door de club waar je lid bent te selecteren. Op de inschrijfpagina van jouw club kun je de lessoort kiezen die je wilt volgen. Bij deze lessoort staat ook meer informatie over die les. Kosten, lesduur etc.

Heb je vragen over het inschrijven of registreren voor tennsles.nl dan kun je hier terecht.

Voordat we verder gaan wil ik je wel met klem verzoeken te controleren of je lid bent van de tennisclub, waar je les wilt hebben. Dit is een voorwaarde waar we aan moeten voldoen!

Ik ga binnen Tennis XXL ook wat zaken aanpassen;

Een aantal zaken zijn al terug te vinden in het lesreglement. Enkele belangrijke aanpassingen zijn dat je korter les kan volgen. De lescyclus gaat terug van een jaar naar 18 lessen. De 6 rittenkaart blijft wel bestaan. Ook blijft de prijs daarvoor gelijk.

Het uurtarief voor de jeugd gaat naar beneden, bij de volwassenen juist wat omhoog. Het wordt gemiddeld.

De maximale groepsgrootte bij de jeugd gaat van 8 naar 4 omdat het anders onmogelijk is om homogene groepen te maken en kwaliteit te waarborgen.

Het uurtarief x het aantal lessen wordt door de deelnemers gedeeld en zo kom je aan de lesprijs voor 18 weken per persoon.

In het oude systeem werden uitgevallen lessen niet ingehaald. Samen met de maximale groepsgrootte bij de jeugd maakte dit de maandprijs. Met kleinere, (kwalitatief beter) groepen, wel een inhaalschema en kortere lesperiodes is de prijs anders dan de maandprijs die voorheen werd gevraagd, maar ik ben er van overtuigd dat ik hiermee veel meer waarde kan bieden.

Een laatste verandering is de toevoeging van Padel en Padellessen op het nieuwe tennispark van Doesburg! Ik volg een opleiding tot gediplomeerd Padel trainer bij de KNLTB en hoop ook daarmee meer waarde te bieden aan de leden van TV Doesburg. Iedereen is overigens welkom om het een keer te komen proberen. Ik begeleid je graag!

Heb je nog vragen dan graag even contact, zodat ik je kan helpen

De website is op hoofdlijnen aangepast naar de nieuwe situatie.

Groet, Ton

Facebook Twitter Youtube Linkedin
Neem contact op met XXL Tennis

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een proefles.