We hebben de afgelopen jaren heel goed naar jullie geluisterd en al jullie wensen en opmerkingen over tennisles geïnventariseerd.

Hier is een compleet nieuw tennislesconcept ontstaan.........dankzij jullie tennissers!

De tennisles cursus wordt gelijk getrokken met het schooljaar. Jaarlijks voor 1 september worden de groepen (en tijden) vastgesteld voor het komende schooljaar.

We starten trouwens nu op 4 april, je volgt dan 12 maanden les, waarbij op 1 september het rooster voor het komende schooljaar wordt vastgesteld. Dit kan natuurlijk gewoon de tijd zijn, waarop je in april al start.

Why change a winning team / time (-:

We stoppen ook met de dure 'upfront' betalingen. Voortaan een jaarabonnement, waarbij je per maand betaalt. Jeugd start met € 19,95 per maand!

We hebben gekozen voor een systeem, net als bv. voetbal en hockey, waarbij de kosten veel lager liggen en je alleen les volgt in de schoolweken. (dus niet meer in de vakanties). Zijn de banen onbespeelbaar, dan vervalt deze les. In de planning ligt, om je dan een leerzame klassikale les over bv. voeding of gezondheid aan te bieden.

De groepen worden groter, zodat je meer gevarieerdere sparring krijgt en meer van elkaar kunt leren. Instromen kan vanaf nu op ieder moment in het jaar, in de lesgroep die bij jouw nivo past.

We zijn reuze enthousiast om samen met jullie dit nieuwe avontuur aan te gaan!Facebook Twitter Youtube Linkedin
Neem contact op met XXL Tennis

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een proefles.