Hoe meld ik mij aan voor het volgen van tennislessen?
Je meldt je via de website van XXl Tennis (tennisles.nl)aan. De aanmelding gebeurt digitaal. Scrollt met de muis over het kopje ‘Inschrijven les’, daarna klikt je op jouw tennisvereniging en wanneer je naar beneden scrollt kom je bij onze abonnementen uit. Kies hier dan een abonnement.

Op welke dagen wordt tennisles gegeven?
De tennislessen worden doordeweeks gegeven (maandag t/m vrijdag), tenzij er anders staat aangegeven in het rooster. Het rooster vind je als je een abonnement selecteert. (onderin rechts)

Ik kan niet inloggen via de website van Tennis XXL. Wat nu?
Ben je al geregistreerd? Gebruik je het juiste wachtwoord? Lukt het nog steeds niet, neem dan contact met ons op tonsie2@gmail.com

Ik heb mij ingeschreven voor een tennisles, maar ik heb nog geen bevestiging gekregen over mijn indeling?
Direct na het aanmelden voor een abonnement, verschijnt er een bevestiging op het scherm. Uiterlijk een week voor aanvang van je eerste les ontvang je een digitale bevestiging.

De tennislessen zijn al begonnen, maar ik wil nog graag meedoen, is dat mogelijk?
Ja, je kunt het hele jaar instromen, neem wel even met het contactformulier contact op, nadat je een abonnement hebt aangechaft

Wanneer zijn de vakanties en is er les tijdens de vakantie?
Bij alle XXL Tennis Tennisscholen is er geen reguliere les op zaterdag, zondag, schoolvakanties en feestdagen. In de schoolvakanties kan de jeugd meedoen aan leuke evenementen.

Gaan de tennislessen door tijdens regenval?
Ja, de tennislessen gaan door, tenzij de trainer bericht over het afgelasten van de tennislessen.

Is het van te voren al bekend op welke dag en tijd de beginners, semi-gevorderden en gevorderden groepen lessen?
Nee, tijdens jouw inschrijving kun je aangeven onder welke groep je valt. Bij de inschrijving geef je aan wanneer je beschikbaar bent en welke dagen en tijdstippen je voorkeur hebben. Indien de beschikbare data niet overeenkomen met de planning nemen wij contact met je op.

Ik heb een bevestiging ontvangen voor mijn tennislessen, maar de data van de tennislessen komen niet overeen met de voorkeursdata die ik heb gegeven, waardoor ik niet beschikbaar ben. Hoe kan ik dit oplossen?
Neem contact met tonsie2@gmail.com en dan kunnen wij in overleg met de trainer gaan kijken naar een passende oplossing.

Ik ben door omstandigheden verhinderd en kan ik niet meedoen bij de tennisles van deze week. Kan ik deze lessen nog inhalen?
Via de website van XXL Tennis XXL geef je aan dat je verhinderd bent. Wij nemen dan spoedig contact op met de trainer op jouw tennisvereniging, omdat de trainer veelal op de tennisbaan staat en jou nauwelijks te woord kan staan. Stuur eventueel jouw trainer een sms-bericht. Tennislessen kunnen eventueel in overleg met de trainer worden ingehaald. Lessen die op dezelfde dag worden afgezegd kunnen niet worden ingehaald, tenzij anders besproken met de trainer.

Hoe dien ik de betaling van de tennislessen te voldoen?
Je kunt de betaling voldoen na ontvangst factuur.
 
Als ik nog vragen heb wat kan ik verder doen?
Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact op met XXL Tennis. De contactgegevens kun je hier vinden.

Algemene voorwaarden tennisles

Facebook Twitter Youtube Linkedin
Neem contact op met XXL Tennis

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een proefles.